Trener Mirza Muratović o tekoči sezoni 2023/24

Naj se v štartu vrnem na jesenski del, ki je za nami. Imeli smo aktivne vse selekcije v MNZ ligi, prisotni smo bili na več turnirjih po Sloveniji in igramo zimsko ligo, ki še poteka. Številčnost otrok v ekipah in na treningih je dovolj dobra, da naši vitezki rastejo iz treninga v trening, posledično s tem pa tudi atmosfera v ekipi in prijateljstva ter vezi, ki ostanejo za celo življenje. Videti zadovoljstvo in nasmeh otrok po vsakem treningu ali odigrani tekmi je za mene neprecenljivo.

Takoj po novem letu smo že začeli z treningi in pripravami na spomladanski del. Še imamo svež spomin na mednarodni turnir v Sarajevu, na katerem so bile prisotne naše ekipe. Predstavili smo NK Svobodo in tudi Slovenijo v lepi luči. Do konca meseca junija nas čaka še kakšen mednarodni turnir in ustaljene aktivnosti, kot so MNZ liga, zaključek zimske lige in turnirji po celi Sloveniji.

V letu 2024 bomo organizirali naš klubski turnir in izpeljali nogometna kampa, ki se bosta odvijala po končanem šolskem letu.
V naši nogometni šoli smo odprti za vse otroke, tako deklice kot fante. Cilj je, da skupaj rastemo in peljemo klub čim višje.
Za konec bi se rad zahvalil vsem podpornikom in staršem, ki nas spremljajo vedno in povsod. Svoboda v srcu.