Zubanović, Bošnjović in Luštek so novi igralci Svobode

Vitezom so se pridružili še trije nogometaši. Napadalec Nasr Zubanović, vezist Boris Bošnjović in branilec Peter Luštek bodo v nadaljevanju sezone pomagali rdeče-belim do čim boljše uvrstitve. Vodstvo kluba je poskrbelo za okrepitve na pozicijah kjer jih Svoboda najbolj potrebuje. Gre za energične, mlade nogometaše, ki se odlično skladajo s filozofijo kluba.

Nasr Zubanović, igra na poziciji klasičnega napadalca. Kalil se je v akademiji sarajevskega Željezničarja. 19-letnik se je s članskim nogometom spoznal pri bosanskem FK Famosu, od koder je prišel k Svobodi.

Boris Bošnjović, je komaj 19-letni vezist, ki je v jesenskem delu nastopal za člansko moštvo Ilirije, kjer je zbral 10 nastopov. Kot mladinec je igral za Radomlje in Brinje Grosuplje. V mlajših kategorijah je prav tako nastopal za Ilirijo.

Peter Luštek, je centralni branilec, ki na Vič prihaja iz Grosuplja. Za Brinje je nastopal v 3. ligi, kjer je imel eno ključnih vlog za osvojitev prvenstva in napredovanje v 2. SNL. Pred odhodom v Grosuplje je igral za mlajše kategorije Krke in Krškega.