Verjamem v svoje igralce od prvega do zadnjega!

Trener Hajro Rizvić pred tekmo z Adrio:

Tekma proti Adrii prihaja ob nepravem trenutku. Smo v fazi iskanja “idelanih 11”. Imamo širino in kakovost, nimamo pa časa. Hitro pridejo vikend tekme, sedaj nas pa čakajo tri zelo težki obračuni v sedmih dneh. Kaj na rečem, naj bo to generalka pred dvema tekmama; sreda Bravo in sobota Tolmin.

Ekipa Adrie je vredna vsakega spoštovanja, prihajajo z lepo popotnico, z zmago nad Tolminom. Mi smo v 10-ih dneh v ritmu tekem z ekipami za vrh lestvice, Šenčur, Adria, Tolmin, vmes še Bravo v pokalu. Super razpored, da gremo na polno, fokus, disciplina, obramba, ter s kvalitetnimi igralci, tudi dati gol več. Igramo doma, tu ni kalkulacij, gremo na zmago, tekma bo zelo dobra.

Začetna postava se išče od ponedeljka do sobote Ne samo začetna, tudi same menjave so del ekipe za tekmo. Imamo širino, vsak, ki začne ali je na klopi ali na tribuni je del ekipe. Vsi za enega, eden za vse! Ni tenzij, smo povezani v eno “klapco”, želimo nadgradnjo v ekipo in družino! Verjamem v svoje igralce od prvega do zadnjega!