Svobodo okrepila Muzaferović in Koprivica!

Na zadnji dan prestopnega roka sta k rdeče-belim prestopila nogometaša z bogatimi izkušnjami iz 2. SNL. Krilni napadalec Hasan Muzaferović, in centralni napadalec Jovan Koprivica, bosta svojo priložnost iskala že to soboto na tekmi v Šenčurju. Ne pozabimo omeniti, da sta se že pred Svobodi pridružila centralna branilca Matic Sojer, ki je v lanski sezoni igral za Brinje Grosuplje in Nik Gorenc z izkušnjami iz druge lige, igral je za Krško.

23-letni Hasan Muzaferović je v prejšnji sezoni branil barve Brežic in Rogaške ter vknjižil 23 nastopov v drugi ligi. Pred tem je prav tako v drugi ligi igral za Brda in Šmartno. Ekipi Svobode bo prinesel hitrost in prodornost.

Iz Mure posojeni izkušeni Jovan Koprivica, je v zadnjih dveh sezonah nastopal za Dekane. V drugi ligi je nastopal še za Beltince, Ilirijo in Rogaško. 25-letnik je zbral že 58 nastopov v 2.SNL. Mladi ekipi Svobode bodo še kako prav prišle njegove izkušnje.

Nik Gorenc je v Svobodo prestopil iz Krškega. 19-letni centralni branilec je za klub iz Posavja igral že v mladinskih ligah, v prejšnji sezoni pa dvakrat nastopil tudi za člane, ki igrajo v 2. ligi. Za Svobodo je igral na vseh treh prvenstvenih tekmah aktualne sezone. Odlikuje ga dobra skok igra, moč in odlično postavljanje.

20-letni Matic Sojer, ki prav tako igra na poziciji centralnega branilca je k Svobodi prišel iz kluba Brinje Grosuplje, kjer je lani igral eno ključnih vlog pri preboju v 2. SNL. Za Svobodo je že nastopil na zadnji tekmi proti Slovanu, kjer je nosil tudi kapetanski trak. Je agresiven tip branilca, ki dominira v zraku in ima dobre vodstvene sposobnosti.