Svoboda uspešno prestala licenciranje za sezono 2023/24

NZS je nogometnemu klubu Svoboda Ljubljana podelilo licenco za tekmovanje v sezoni 2023/24. To pomeni, da klub izpolnjuje vse pogoje, tako finančne kot organizacijske. Člansko moštvo bo tudi naslednjo sezono nastopalo v 3. SNL.

Vse od mojega prihoda v klub finance in organizacija dela niso težava. Veseli me, da smo brez težav pridobili licenciranje za naslednjo sezono, kar je pokazatelj tega, da opravljamo dobro delo. Klub stoji na zdravih temeljih, člansko moštvo je mlado in željno dokazovanja, fantje so na terenu pokazali, da so lahko resen tekmec proti kateri koli ekipi. Nogometna šola in akademija so na dobri poti. Otroci skupaj z nami rastejo že dve leti, kar me najbolj veseli. Nenazadnje smo tu zaradi njih. Gremo naprej #poplanu,“ je ob podelitvi licence povedal predsednik kluba Hajro Rizvić in dodal, „v zadnjih dneh imamo veliko novih vpisov otrok. Čaka nas še 2. nogometni kamp Crvene zvezde, mesta so skoraj že zapolnjena, saj se je veliko lanskih udeležencev že takoj vpisalo na 2. termin. Pripravljeno imamo novo trenersko piramido, okrepitve nas čakajo tudi v članskem moštvu, tokrat si želimo stopiti še stopničko višje. Pogovarjamo se z nekaj zvenečimi imeni, več o tem bomo poročali kmalu.“

Ob tej priložnosti bi radi vse ljubitelje nogometa povabili na klubski piknik, ki bo v soboto 27. maja. Pričeli bomo ob 14. uri, za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Družili se bomo, igrali nogomet, kasneje pa vsi skupaj stiskali pesti za Viteze, ki bodo s pričetkom ob 17:30 odigrali še zadnjo tekmo v sezono, nasprotnik bo kranjska Sava. Vabljeni!