‘Pristop je 50 % želenega cilja!’

Pristop je vedno 50 % želenega cilja. Smo zelo mlada ekipa, igralci prihajajo iz najboljših ekip 1. SML, nekateri so bili v reprezentanci, kapetani ekip. Skratka, živeli so sanje, bili so najboljši, sedaj pa je faza prilagajanja na resen nogomet. Mnogi mladi igralci imajo 3 SNL za kazen ali padec, podcenjujejo to ligo. Ampak to je proces, da mlad perspektiven igralec naredi preklop in začne zares igrati na višjem nivoju.

Tekma z Brdi je za nas zelo pomembna. Lahko rečem, da so te tekme za biti ali ne biti. V naslednjih dveh domačih tekmah imamo priložnost, da se stabiliziramo na lestvici in mirno zaplujemo v drugi del jesenskega dela. Tekma ne bo lahka, prej zahtevna! V naši ligi slabih nasprotnikov ni, vsakega spoštujemo. Zato zahtevam maksimalno resen pristop od svojih ‘pobalinov’. Sicer sem službeno odsoten, a se bom z letalom vrnil v Ljubljano, da sem lahko prisoten na tekmi. Zakaj? Ker je to ena izmed dveh domačih tekem v 7-ih dneh. Upam, da bodo v soboto, s pravim pristopom, točke ostale doma.

Na tribuni bomo imeli bučno podporo najboljših navijačev, ki verjamejo v naš projekt! Verjamem v naše ‘pobaline’, vsi smo skupaj eden za drugega, smo ekipa! Skupaj smo močnejši, ostali bomo skupaj v dobrem in slabem,“ je pred tekmo z Brdi povedal trener Svobode – Hajro Rizvić.