NK Svoboda Ljubljana – NK Slovan 0:3

NK Svoboda Ljubljana: Kanurić (v), Gačnik, Abdić, Petrušić, Sojer (K), Potočar, Božič M., Munda, Sikošek, Rizvić, Bošnjović. Na klopi: Dolinar, Drame, Lipovec, Dečman in Ramčilović.

Strelci: Puškar (20.), Đajić (61.) in Gršič (85.).

Tekmeca sta previdno stopila v tekmo, a se je takoj videlo, da je želja po zmagi prisotna na obeh straneh. Po nekaj pol-priložnostih na obeh straneh, so gostje povedli pa akciji iz protinapada, zadel je Puškar v 20. minuti. Na drugi strani je imel 100% priložnost Petrušić, ki je bil pri strelu z glavo prenežen. Malo za tem je s strelom z razdalje poizkusil še Rizvić, a je merilo previsoko. Rizvič je poizkusil tudi z direktnim strelom iz kota, žoga je letela pod prečko, a je Vidmar s skrajnimi napori odbil v kot.

V drugem delu je Svoboda iskala preobrat, trener Vitezov je s tem namenom v igro poslal rezervista Drameja. Bilo je nekaj dobrih priložnosti po akcijah s krila, toda manjkalo je mirnosti v zaključku. Slovan je povišal v 61. minuti po individualni akciji Đajića. V 85. minuti je zadel še Gršič in postavil končni izid 0:3.