Brez točk iz Škofje Loke

Rdeče-beli zapravili vodstvo iz prvega polčasa

Arol Škofja Loka – Svoboda Ljubljana 2:1

NK Svoboda Ljubljana: Erčulj (v), Siječo, Dedić (k), Milošević, Zulić, Kurent, Sprinčnik (od 73′ Ridžal), Ambrož (od 62′ Žagar), Jakoš, Seliman (od 74′ Sazonov) in Mujkić (od 46′ Potočar). Na klopi: Križaj, Kotar in Jevrić.
Trener: Željko Filipović
Strelci: Siječo 11′

Ekipa Svobode je odločneje krenila v tekmo, kar se je poznalo po hitro doseženem zadetku. Pavle Siječo je vtekal iz drugega plana, dobro izkoristil globinsko podajo in z neubranljivim strelom popeljal svojo ekipo do vodstva. Takoj za tem je do dobre priložnosti po podobni akciji prišel Sprinčnik, a je meril previsoko. V prvem polčasu so domačini prišli do dobre priložnosti iz prekinitve, a se je izkazal golman Svobode – Matic Erčulj.

Gostje so v drugem delu tekme stopili na plin in v 58. minuti izenačili prek Tavčarja. Samo šest minut kasneje je za popoln preobrat na tekmi zadel kapetan domačih Sandi Hirkić. Rdeče-beli so v zadnjih minutah poizkušali izenačiti izid, nevaren je bil rezervist Ridžal, a je iz prostega strela meril previsoko. Siječo in Kurent sta tik pred koncem tekme s podajami v kazenski prostor iskala soigralce, a je bila domača obramba na mestu in za točko je zmanjkalo časa.