Andjelić iz Radomelj k Svobodi

Vitezi so v svoje vrste zvabili še enega obetavnega mladega nogometaša. Leta 2004 rojeni Filip Andjelić se je kalil pri NK Domžale, kjer je še kot ‘kadet’ odigral nekaj tekem za mladinsko moštvo. Sledil je prestop v sosednje Radomlje, tam je nadaljeval z igranjem v 1. SML in nabiral dragocene izkušnje. Zaradi želje po razvoju in igranju v članskem nogometu se je vezist odzval klicu Svobode.

Občutki so odlični. Ekipa me je sprejela super, klub je organiziran na vrhunskem nivoju. Prava sredina za napredovanje in nabiranje članskih izkušenj. Poznam dosti fantov od prej, ki so mi o klubu in odnosih povedali samo najboljše. V ekipi igra tudi moj boter, ki me je še dodatno prepričal, da se pridružim Svobodi. Klub ima tudi velike ambicije za naprej tako, da odločitev na koncu ni bila težka. V nadaljevanju sezone želim prikazati všečno igro in se skupaj z ekipo čim bolj približati vrhu lestvice,“ je ob prestopu na Gerbičevo povedal Andjelić.

Okrepitev v zvezni vrsti Vitezov je komentiral tudi predsednik kluba Hajro Rizvić: „V Filipu vidim dobro okrepitev in veliko potenciala. Ima kvalitetno nogometno ozadje in mislim, da bo z igranjem v 3. SNL lahko stopil stopničko višje. V manj kot enem letu smo v naši ekipi trem mladim nogometašem omogočili vrhunske prestope. Denny Tiganj je odšel v prvo ligo k Domžalam. Haris Sadiković je prestopil v 2.SNL k Primorju iz Ajdovščine. Adriano Rizvić je po le nekaj tekmah odšel v Koper. Svoboda postaja kvalitetna odskočna deska za mlade nogometaše in Filip, tako kot vsi drugi člani Vitezov, ima vse možnosti, da to izkoristi.“